CMX

Penambah tenaga yang boleh anda dipercayai

MAKANAN TAMBAHAN HARIAN
yang mudah

CMX adalah makanan tambahan dalam bentuk cecair dimuatkan di dalam vial yang mampu meningkatkan tahap tenaga dan sistem imuniti badan anda dengan membekalkan khasiat yang banyak untuk anda kekal aktif dan sihat. 

Kelebihan CMX

CMX, makanan SUPERFOOD
yang mudah untuk anda nikmati

Diformulasikan bersama campuran ramuan aktif yang dipatenkan dikenali sebagai IMMUMAXXTM TECHNOLOGY

Campuran ramuan-ramuan aktif ini mengandungi Aphanizomenon flos Aquae (AFA). Beri Goji dan Oligosaccharide, telah dikenalpasti mampu menggalakkan proses peremajaan sel-sel dan meningkatkan tindak balas imuniti.

Ia membekalkan tubuh manusia dengan sel-sel aktif yang banyak supaya sel-sel yang menua di dalam tubuh kita dapat dipulihkan dan dihasilkan semula, sekaligus menyumbang kepada pemulihan menyeluruh organ-organ dan sistem tubuh kita.

Kebaikan Disekeliling Anda

Anda mungkin tidak mengenalinya, tetapi Oligosaccharide boleh didapati didalam pemakanan seharian anda.

Faedah pengambilan Oligosaccharide termasuklah menurunkan kadar kolesterol, triglycerides, meningkatkan sensitiviti insulin dan metabolisma glukos dan menambah-baik fungsi sistem imuniti.

BERI GOJI, Semanis Ceri

Salah satu sumber Antioksidan terbaik, Beri Goji yang telah melalui ujian klinikal terbukti mampu meningkatkan sistem imuniti dan peredaran darah apabila dicernakan.

Faedah pengambilan Beri Goji termasuklah paras gula dalam darah yang teratur, peningkatan tahap tenaga, tidur yang berkualiti, ketajaman minda, ketenangan dan kegembiraan, peningkatan libido, pengurangan stres, serta kulit yang sihat.

FAKTA
Nutrisi CMX

“Sebagai seorang yang aktif dan gemarkan aktiviti sukan, ketahanan, ketangkasan dan mempunyai sistem imuniti yang kuat adalah penting bagi diri saya. Saya amat kagum dengan AFX, ia sememangnya meningkatkan sistem imuniti saya.

[Baca Lebih Lanjut]

Mohd Mukhriz Mohamed

“Saya telah menggunakan CMX selama 3 tahun. Ia sememangnya bagus. Ia memberikan saya lebih tenaga setiap hari.

[Baca Lebih Lanjut]

Siti Rahmah Leonardo

“Saya melalui hidup yang serba pantas dan penuh stress setiap hari, dan saya tidak selalunya dapat nutrisi yang diperlukan melalui pemakanan saya. Saya merasakan perbezaan BESAR di dalam tahap tenaga saya selepas beberapa hari mengambil BRX!

[Baca Lebih Lanjut]

Amir HTB

"Tiga anak saya yang masih kecil di rumah amat sukakan KIX. Ia tak sama apabila saya memberi mereka makanan tambahan yang dibeli dari farmasi.

[Baca Lebih Lanjut]

Harun Mohd Noor

“Saya selalu jatuh sakit. Pada suatu hari, saya telah diperkenalkan dengan AFX yang merupakan sejenis makanan tambahan dalam bentuk kapsul yang telah digunakan secara tradisional untuk kesihatan secara menyeluruh. Yakin dengan apa yang diperkatakan, saya mula mengambil makanan tambahan AFX. Saya ambil 3 biji pada waktu makan tengahari dan 2 biji pada waktu malam.

[Baca Lebih Lanjut]

Eddy

Kenapa CMX?

CMX diuji secara saintifik mampu untuk meningkatkan tenaga dan sistem imuniti melalui khasiat daripada esktrak AFA dan Beri Goji. Dalam dunia moden yang serba pantas, ekstrak CMX tersedia dimuatkan didalam vial yang bersaiz poket bagi anda yang sentiasa bergegas. Pengambilan 2 botol setiap hari mampu menambah tenaga dan menyokong tubuh anda untuk menghasilkan sistem imuniti yang lebih kuat. 

Siapa
YANG PERLUKANNYA

Warga Emas

Golongan berumur yang ingin meningkatkan tenaga mereka

Dewasa

Golongan dewasa yang menjalani kehidupan bekerja yang serba pantas dan tidak medapat khasiat yang mencukupi

Remaja

Golongan remaja yang ingin mengekalkan tahap tenaga mereka

Kanak-kanak

Kanak-kanak yang melakukan aktiviti aktif setiap hari

Cara PENGAMBILAN

1-2 vial setiap hari. Paling sesuai diambil sebelum sarapan ataupun di waktu pagi untuk memulakan hari anda. Jangan lupa untuk minum air kosong yang mencukupi sepanjang hari.

Keselamatan Anda,
KEUTAMAAN KAMI

USDA (United States Department of Agriculture) | ORGANIK |  HALAL |
GMP (Good Manufacturing Practices) | OTCO (Oregon Tilth Certified Organic ) |

Beli Lebih
Jimat Lebih

Lebih Makanan Tambahan, Lebih Baik Kesihatan!

CMX

CMX
1 kotak (15 vial)

Bekalan
15-Hari

RM205
Sem. Malaysia

RM210
Sabah, Sarawak & Labuan

IMMUPACK V1

IMMUPACK V1
CMX & KIX

Bekalan
10-hari

RM265
Sem. Malaysia

RM270
Sabah, Sarawak & Labuan