BRX

BRX pencetus kognitif minda terbaik dalam kehidupan

Otak sihat, minda sihat, HIDUP SIHAT

BRX merupakan makanan tambahan dalam betuk cecair yang dimuatkan di dalam vial. Diformulasikan bersama campuran ramuan aktif yang dipatenkan sebagai Memophenol™, 1 vial mengandungi 15 ml cecair BRX. 1 kotak BRX mengandungi 15 vial.

Kelebihan BRX

BRX, kuasa MINDA YANG LEBIH BAIK

Terbukti secara klinikal
sebagai profil flavonoid
terbaik untuk minda melalui MEMOPHENOL(TM) TECHNOLOGY.

Formula sedang menanti untuk dipatenkan kami yang dikenali sebagai Memophenol(™), merupakan kombinasi ekstrak Anggur Perancis dan Beri Biru Liar Kanada.

Kaya dengan polifenol penting untuk fungsi kognitif, ia telah diuji secara klinikal untuk meningkatkan ingatan jangka pendek dan panjang, juga fokus dan pembelajaran. Ramuan aktif ini mampu melangkau batasan darah-otak untuk mencapai matlamatnya; iaitu bahagian hipokampus di dalam otak.

Kadar Bioavailabiliti Lebih Tinggi,
Lebih Memenuhi Jangkaan

Tidak semua flavonoid adalah sama, hanya flavonoid yang mempunyai kadar bioavailabiliti tinggi yang terbukti memberi impak positif kepada keupayaan pemikiran.

Ia telahpun dibuktikan bahawa Memophenol mempunyai mekanisma aksi pusat di otak yang inovatif, melalui neurogenesis dan synaptic plasticity.

MAMPU LAKUKAN SEMUANYA
ADA SEGALANYA.

BRX mampu melakukan lebih daripada membaik pulih peredaran darah ke otak, ia juga mampu membantu seseorang mengembangkan sel-sel otak baharu untuk pengedaran informasi yang lebih baik.

Sebagai flavonoid pertama yang telah dibuktikan keberkesanannya secara saintifik, BRX mampu melakukan segalanya dan semestinya mempunyai segala yang diperlukan untuk otak yang sihat dan optimal untuk semua peringkat umur. Makanan untuk otak anda? Pilihlah BRX

FAKTA
Nutrisi BRX

“Sebagai seorang yang aktif dan gemarkan aktiviti sukan, ketahanan, ketangkasan dan mempunyai sistem imuniti yang kuat adalah penting bagi diri saya. Saya amat kagum dengan AFX, ia sememangnya meningkatkan sistem imuniti saya.

[Baca Lebih Lanjut]

Mohd Mukhriz Mohamed

“Saya telah menggunakan CMX selama 3 tahun. Ia sememangnya bagus. Ia memberikan saya lebih tenaga setiap hari.

[Baca Lebih Lanjut]

Siti Rahmah Leonardo

“Saya melalui hidup yang serba pantas dan penuh stress setiap hari, dan saya tidak selalunya dapat nutrisi yang diperlukan melalui pemakanan saya. Saya merasakan perbezaan BESAR di dalam tahap tenaga saya selepas beberapa hari mengambil BRX!

[Baca Lebih Lanjut]

Amir HTB

"Tiga anak saya yang masih kecil di rumah amat sukakan KIX. Ia tak sama apabila saya memberi mereka makanan tambahan yang dibeli dari farmasi.

[Baca Lebih Lanjut]

Harun Mohd Noor

“Saya selalu jatuh sakit. Pada suatu hari, saya telah diperkenalkan dengan AFX yang merupakan sejenis makanan tambahan dalam bentuk kapsul yang telah digunakan secara tradisional untuk kesihatan secara menyeluruh. Yakin dengan apa yang diperkatakan, saya mula mengambil makanan tambahan AFX. Saya ambil 3 biji pada waktu makan tengahari dan 2 biji pada waktu malam.

[Baca Lebih Lanjut]

Eddy

Kenapa BRX?

Menjaga kesihatan otak kita dan kesihatan tubuh kita adalah sama penting. Semenjak sebelum anda meninggalkan Rahim ibu lagi, otak anda telah bekerja sepanjang hayat anda untuk mengawal fungsi-fungsi tubuh badan dan membantu anda memahami dan berinteraksi dengan dunia sekeliling. Mengekalkan kesihatan otak akan membantu minda anda kekal lapang dan aktif, supaya anda boleh terus bekerja, berehat dan bermain. BRX mampu membantu anda menghasilkan sel-sel otak berhubung yang baru untuk membolehkan peredaran informasi didalam otak berjalan lebih lancar.

Siapa YANG PERLUKANNYA

Warga Emas

Golongan berumur yang ingin menambah baik ingatan jangka pendek dan jangka panjang mereka

Dewasa

Golongan dewasa yang menjalani kehidupan bekerja yang sibuk, berusaha membahagikan masa antara kerja dan keluarga

Remaja

Golongan remaja yang ingin meningkatkan tahap fokus dan pembelajaran mereka.

Cara PENGAMBILAN

1-2 botol setiap hari. Paling sesuai diambil sebelum sarapan ataupun di waktu pagi untuk memulakan hari anda.

Keselamatan Anda, KEUTAMAAN KAMI

Bahan Dipatenkan | Penyelidikan Neurosains |
Diuji Secara Klinikal Pada Warga Emas Dan Pelajar

Beli Lebih Jimat Lebih

Makan Secara Sihat, Jadilah Kaya Dengan Khasiat

BRX

BRX
1 Kotak (15 botol)

Bekalan
15-hari

RM205
Sem. Malaysia

RM210
Sabah, Sarawak & Labuan

IMMUPACK V3

IMMUPACK V3
BRX + KIX

Bekalan
10-hari

RM265
Sem. Malaysia

RM270
Sabah, Sarawak & Labuan