AFX

Pengukuhan imunisasi tubuh yang boleh dipercayai

Jaga kesihatan anda DARI DALAM

AFX adalah makanan tambahan dalam bentuk kapsul yang telah digunakan secara tradisional untuk kesihatan menyeluruh. AFX telah diformulasikan dengan ekstrak organik Aphanizomenon flos Aquae (AFA) liar yang membekalkan pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan tenaga yang lebih hebat.

Kelebihan AFX

AFX, makanan untuk SEL-SEL anda

Diformulasikan dengan ekstrak
organik APHANIZOMENON FLOS AQUAE (AFA) liar.

AFX adalah makanan tambahan dalam bentuk kapsul yang meningkatkan sistem imuniti dan mengecas tubuh anda dengan pelbagai jenis khasiat dari ekstrak AFA.

Campuran unik makanan tambahan ini juga mampu meningkatkan tenaga, bertindak sebagai antioksidan dan menaikkan mood anda.

SEL BAHARU, HASIL
BERMUTU

Kita tidak mampu lari dari bakteria sepanjang rutin harian tetapi kita boleh mengelak dan melindungi diri dari virus-virus berbahaya.

Bayangkan tubuh anda mampu membantu menghasilkan berbillion sel stem matang untuk melawan patogen. Penemuan paling menakjubkan adalah kemampuan AFA untuk meransang pembentukan sel-sel baharu tersebut di dalam tubuh badan. Ucapkan selamat tinggal kepada patogen!

FAKTA Nutrisi
AFX

“Sebagai seorang yang aktif dan gemarkan aktiviti sukan, ketahanan, ketangkasan dan mempunyai sistem imuniti yang kuat adalah penting bagi diri saya. Saya amat kagum dengan AFX, ia sememangnya meningkatkan sistem imuniti saya.

[Baca Lebih Lanjut]

Mohd Mukhriz Mohamed

“Saya telah menggunakan CMX selama 3 tahun. Ia sememangnya bagus. Ia memberikan saya lebih tenaga setiap hari.

[Baca Lebih Lanjut]

Siti Rahmah Leonardo

“Saya melalui hidup yang serba pantas dan penuh stress setiap hari, dan saya tidak selalunya dapat nutrisi yang diperlukan melalui pemakanan saya. Saya merasakan perbezaan BESAR di dalam tahap tenaga saya selepas beberapa hari mengambil BRX!

[Baca Lebih Lanjut]

Amir HTB

"Tiga anak saya yang masih kecil di rumah amat sukakan KIX. Ia tak sama apabila saya memberi mereka makanan tambahan yang dibeli dari farmasi.

[Baca Lebih Lanjut]

Harun Mohd Noor

“Saya selalu jatuh sakit. Pada suatu hari, saya telah diperkenalkan dengan AFX yang merupakan sejenis makanan tambahan dalam bentuk kapsul yang telah digunakan secara tradisional untuk kesihatan secara menyeluruh. Yakin dengan apa yang diperkatakan, saya mula mengambil makanan tambahan AFX. Saya ambil 3 biji pada waktu makan tengahari dan 2 biji pada waktu malam.

[Baca Lebih Lanjut]

Eddy

Kenapa AFX?

AFX mampu meningkatkan tenaga dan menyumbang kepada kesihatan yang lebih baik untuk anda dan keluarga. Makanan tambahan ini menggunakan teknologi moden untuk melindungi khasiatnya yang sensitif terhadap haba dan menghalang oksidasi berlaku sepanjang proses nyah-kimia produk ini. Salah satu kelebihan utama AFX adalah kemampuannya dalam meningkatkan keupayaan tubuh anda untuk menjana dan memulih sel-sel baharu dengan menyokong sel-sel sihat didalam tubuh anda. 1 botol mengandungi 45 kapsul.

Siapa YANG
PERLUKANNYA

Warga Emas

Golongan berumur yang ingin mencegah penyakit kronik.

Dewasa

Golongan dewasa yang menjalani kehidupan bekerja yang serba pantas.

Remaja

Golongan remaja yang tidak mendapat khasiat dan rehat yang mencukupi.

Cara PENGAMBILAN

3 tablet sehari sebelum makan.

Keselamatan anda,
KEUTAMAAN KAMI

USDA (United States Department of Agriculture) | Organik |  HALAL |
GMP (Good Manufacturing Practices) | OTCO (Oregon Tilth Certified Organic )

Belanja Lebih
Jimat Lebih

Lebih Makanan Tambahan, Lebih Baik Kesihatan!

AFX

AFX
1 Botol (45 kapsul)

Bekalan
15-hari

RM180
Sem. Malaysia

RM185
Sabah, Sarawak & Labuan

IMMUPACK V2

IMMUPACK V2
AFX & KIX

Bekalan
10-hari

RM240
Sem. Malaysia

RM245
Sabah, Sarawak & Labuan